Merjünk dekorálni! – Faldekor és egyéb szobafestési ötletek

A szobafestés és faldekoráció nem csak a művészek kiváltsága, hanem mindenki számára elérhető és kipróbálható terület. Ha valaki kicsit is kreatív és rendelkezik szépérzékkel, bátran belevághat a faldekorálásba! Ha nem sikerülne elsőre az elképzelés vagy a végén nem teljes az elégedettség, bármikor lefesthető az érintett falfelület és újrakezdhető az alkotás.

Reális határidők – Min múlik a festési munkálatok hatékony tervezése?

Az idő – akárhogyan is nézzük – óriási érték mindannyiunk számára. Legyen szó festő szakemberről vagy lakossági felújítóról, a határidők betartása segít elkerülni a felesleges stresszt és a késedelmes munkavégzéssel járó bosszúságokat. Nézzük, hogyan tervezhetjük meg hatékonyan a festési munkálatokat!

Mennyibe kerül? A festési munkálatok árazása 2023-ban

Mi minden befolyásolja a négyzetméterárakat 2023-ban? Mire érdemes figyelni, amikor árajánlatot kérünk egy szakembertől? Mekkora költségre számíthatunk, ha saját magunk vágunk bele a felújításba? Ez a cikk segít betekintést nyerni az árazási tényezőkbe, valamint tippeket ad a nagyobb költséghatékonyság eléréséhez.

Mi az, amit zölden is lehet? Avagy a fenntartható festésről

fenntartható festés

A fenntartható festés témaköre nehéz eset. Egyáltalán beszélhetünk környezettudatosságról vagy zöld megoldásokról a festési munkálatok során felhasznált anyagok, tipikus eszközhasználat, technikák és felhasználói attitűd terén? Cikkünkben a fenntartható festés kihívásait és lehetőséget vesszük sorra.

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.