50 év minőség.

Tippek, technikák, termékek

Ajánlott termékek

A tapétázás olyan művészet, amivel egyedi és lenyűgöző megjelenést kölcsönözhetünk otthonunknak. A sikeres tapétázás azonban többet igényel, mint csupán a tapéta felragasztását a falra. Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, szakértelmet, alaposságot és a megfelelő eszközöket kell bevetni.
A fenntartható festés témaköre nehéz eset. Egyáltalán beszélhetünk környezettudatosságról vagy zöld megoldásokról a festési munkálatok során felhasznált anyagok, tipikus eszközhasználat, technikák és felhasználói attitűd terén? Cikkünkben a fenntartható festés kihívásait és lehetőséget vesszük sorra.
Milyen gyakran esedékes a kültéri festés? Íme a Schuller Eh’klar szempontjai a kültéri festés esetében:

Tippek & Technikák

Mi minden befolyásolja a négyzetméterárakat 2023-ban? Mire érdemes figyelni, amikor árajánlatot kérünk egy szakembertől? Mekkora költségre számíthatunk, ha saját magunk vágunk bele a felújításba? Ez a cikk segít betekintést nyerni az árazási tényezőkbe, valamint tippeket ad a nagyobb költséghatékonyság eléréséhez.
Milyen trükkökkel, praktikákkal lehet tudatosan alakítani a teret? Hogyan lehet optikailag csalni falfestés során? Cikkünkből kiderül!
Milyen gyakran esedékes a kültéri festés? Íme a Schuller Eh’klar szempontjai a kültéri festés esetében:

Így használd

Hogyan újítsd fel a régi, elöregedett bútoraidat? Mostani cikkünkben ezt járjuk körbe és rendet teszünk a fogalmak között!
Bemutatunk néhány olyan tanácsot, amit mindenkinek érdemes megfogadnia, aki festés előtt áll és a valóban tökéletes vonalakra törekszik.
Olvasd el gyorstalpalónkat különböző eszközeinkről a felújítás előtt!