Battyányi József

A Schuller Magyaroszág szakértője és az Ön szakmai tanácsadója.

Kérdése van? Tippekre van szüksége? Felújítás során problémába ütközött? Termékhasználati gondja akadt? Mely témákban szeretne elmélyülni?
Tegye fel kérdéseit szakmai tanácsadónknak!

A Baranya megyei SZC Pollack Mihály Technikum és Szakkollégium rekonstrukciós és műemléki festő, mázoló képzésének kidolgozója és annak szakoktatója, emellett az Országos Szobafestő Mázoló és Tapétázó Ipartestület felkérésére a déldunántúli régió szakmai vezetője 2018-tól.

Minden szakma csúcsa, annak legmagasabb szintje a szakma mesterré válása, József 2002-ben tett sikeres mestervizsgát a Pécsi Kereskedelmi és Iparkamaránál.

Díjak, eredmények

  • A Német Kereskedelmi és Iparkamara pályázatán a Szakképzési díj, innovációs kategóriájában már 2-szer jutalmazták díjjal.
  • Érdekes, innovatív kutatást végez két nagy multi cég segítségével. Az összefüggéseket kutatják az anyagok, a szerszámok és az idő összefüggésében.
  • 2016 januárjában 4 szakmaterületen megalakultak a kamara közreműködésével a mesterklubok, melyeknek célja egyértelműen a szakmai, oktatási, képzési színvonal emelése. Az építész szakmacsoport elnökévé választották.
  • 2021 szeptemberében kiemelkedő restaurációs munkájáért Szigetvár várostól megkapta a Tinódi díjat.

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.