50 év minőség.

Csempefestés? Az meg mi?!

csempefestés

Ha valaki úgy gondolja, hogy a fürdőszoba csempéire ráfér a felújítás, vagy csak szeretne új hangulatot a konyhában, esetleg a mosókonyha vagy a WC csempéit szeretné új, trendibb színben látni, akkor érdekes szempontokat hoztunk a számára. De mit is jelent a csempefestés? Mi szól mellette és vajon mi szól ellene? Cikkünkből kiderül!

Miért szólhatok? – Avagy mikor jogos a reklamáció

Sokszor félünk panaszt emelni a vállalkozóval szemben, mert tartunk az esetleges konfliktustól, vagy azt gondoljuk, hogy az kukacoskodásnak számít. Azonban fontos tudni, hogy jogunk van elvárni az általunk kifizetett pénzértékkel megegyező minőséget. Ne féljünk tehát konfrontálódni, ha jogos reklamációval állunk elő. Nézzük, melyek a leggyakoribb reklamációt igénylő esetek!

Mennyibe kerül? A festési munkálatok árazása 2023-ban

Mi minden befolyásolja a négyzetméterárakat 2023-ban? Mire érdemes figyelni, amikor árajánlatot kérünk egy szakembertől? Mekkora költségre számíthatunk, ha saját magunk vágunk bele a felújításba? Ez a cikk segít betekintést nyerni az árazási tényezőkbe, valamint tippeket ad a nagyobb költséghatékonyság eléréséhez.

Mi az, amit zölden is lehet? Avagy a fenntartható festésről

fenntartható festés

A fenntartható festés témaköre nehéz eset. Egyáltalán beszélhetünk környezettudatosságról vagy zöld megoldásokról a festési munkálatok során felhasznált anyagok, tipikus eszközhasználat, technikák és felhasználói attitűd terén? Cikkünkben a fenntartható festés kihívásait és lehetőséget vesszük sorra.

Szerethető otthon trendek 2023-ban

otthon trendek

Cikkünkben a 2023-mas év szerethető otthon trendjeit szedtük csokorba, a megvalósításukhoz szükséges termékek ajánlása mellett.

Alkoss és nyerj!
Szerintünk festeni menő.
Ha ez szerinted is így van, akkor nevezz 450.000 Ft értékű összdíjazású versenyünkre és nyerj!