Top 5 lakberendezési trend 2024-ben

lakberendezesi_trend_202024

Ha szeretnéd, hogy otthonod egyezerre legyen igazán stílusos és a legújabb trendeknek megfelelő, akkor érdemes a most népszerű irányzatokból azt kiválasztanod, ami hozzád a legközelebb áll. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy az évek során csak még egyedibb és rád jellemző otthont teremthetsz magadnak, aminek a stílusos kialakítás biztos alapot ad majd.

Csempefestés? Az meg mi?!

csempefestés

Ha valaki úgy gondolja, hogy a fürdőszoba csempéire ráfér a felújítás, vagy csak szeretne új hangulatot a konyhában, esetleg a mosókonyha vagy a WC csempéit szeretné új, trendibb színben látni, akkor érdekes szempontokat hoztunk a számára. De mit is jelent a csempefestés? Mi szól mellette és vajon mi szól ellene? Cikkünkből kiderül!

Miért szólhatok? – Avagy mikor jogos a reklamáció

Sokszor félünk panaszt emelni a vállalkozóval szemben, mert tartunk az esetleges konfliktustól, vagy azt gondoljuk, hogy az kukacoskodásnak számít. Azonban fontos tudni, hogy jogunk van elvárni az általunk kifizetett pénzértékkel megegyező minőséget. Ne féljünk tehát konfrontálódni, ha jogos reklamációval állunk elő. Nézzük, melyek a leggyakoribb reklamációt igénylő esetek!

Mennyibe kerül? A festési munkálatok árazása 2023-ban

Mi minden befolyásolja a négyzetméterárakat 2023-ban? Mire érdemes figyelni, amikor árajánlatot kérünk egy szakembertől? Mekkora költségre számíthatunk, ha saját magunk vágunk bele a felújításba? Ez a cikk segít betekintést nyerni az árazási tényezőkbe, valamint tippeket ad a nagyobb költséghatékonyság eléréséhez.

Mi az, amit zölden is lehet? Avagy a fenntartható festésről

fenntartható festés

A fenntartható festés témaköre nehéz eset. Egyáltalán beszélhetünk környezettudatosságról vagy zöld megoldásokról a festési munkálatok során felhasznált anyagok, tipikus eszközhasználat, technikák és felhasználói attitűd terén? Cikkünkben a fenntartható festés kihívásait és lehetőséget vesszük sorra.

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.