Ezek voltak 2023-as évünk meghatározó pillanatai

A tavalyi évünk sem telt el eseménytelenül. Összeállításunkban csokorba szedtük, melyek voltak a legmeghatározóbb pillanatok a Schuller Eh’klar életében 2023-ban.

Március – Április

Pécsett került megrendezésre a WorldSkills Hungary válogató verseny. A megmérettetésre Czimmer Bálint is bejutott, akit Battyányi József, a Schuller Eh’klar szakmai tanácsadója mentorált.

2023

Amíg a diákok a WorldSkills Hungary nemzetközi versenyének selejtezőjén a feladatok megoldásán dolgoztak, addig kísérőik szakmai látogatáson vettek részt a Schuller Eh’klar telephelyén.

2023

Szeptemberben Czimmer Bálint végül nemcsak kijutott az EuroSkills Gdansk 2023 Európa-bajnokságára, de hihetetlen bravúrral meg is nyerte azt.

Kint voltunk a Szakma Sztár Fesztiválon is!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár Fesztivál keretében az országos szakmai versenyek döntőit 2023. április 24-26. között a Hungexpo Vásárközpontban. Idén összesen 129 festő vett részt a megmérettetésen. A döntőbe került hat versenyző diáknak és felkészítő tanáruknak meglepetéscsomaggal kedveskedtünk.

Az ajándékcsomagokat Légrádi Tamás, a Schuller Eh’klar Kft. kereskedelmi vezetője adta át személyesen, hogy ezzel is gratuláljon a döntőbe jutott versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak.


További részletekért kattints!

2023

Május

Májusban értesültünk róla, hogy 2023-ban ismét elismerésben részesültünk. A Schuller Eh’klar a Business Superbrands 2023 védjegyet viselheti.


További részletekért kattints!

Tavasszal elindult a Instagram oldalunk is, ahova hétről hétre kerülnek ki érdekességek és szakmai tartalmaink.


Kattints az Instagram oldalunkra!

Június

Folytatódott a social csatornáink bővítése. Nyár elejétől már a TikTok-ra is készülnek tartalmaink, ahol hasznos tippekkel, DIY ötletekkel és szórakoztató videókkal találkozhatnak követőink.

@schullermagyarorszag

Battyányi József szakértőnk június 15-én vehette át Vácon a Szakképzésért Apáczai Csere János-díjat, amely az egyik legmagasabb kitüntetés, amit szakképzésben dolgozó szakember kaphat. Nagyon büszkék vagyunk rá, és szeretettel gratulálunk neki!

Augusztus

A nyár sem telt eseménytelenül. A komoly előkészületek után augusztusban elindult a #festenimenő versenyünk, amit lakossági és szakmai kategóriában hirdettünk meg és október végéig vártuk a nevezéseket.

Célkitűzésünk egyike volt, hogy csak magas minőségű pályamunkák kerüljenek kiválasztásra, melyet a szakmai zsűri garantált. Nagy öröm számunkra, hogy együttműködhettünk velük és szakami nívójukkal növelték a verseny súlyát:

Balás-Szeberin Kitti Lilla: építőművész, belsőépítész és környezettervező művész

Csáki Csaba: az Országos Ipartestület alelnöke, aranykoszorús festőmester, szobafestő-mázoló

Battyányi József: Apáczai díjas pedagógus, festő szakmacsoport vezetője, nem utolsó sorban a Schuller Eh’klar Kft. szakmai mentora.

Nyerteseink:

Molnár Edit (lakossági kategória nyertese),

Bőte László (szakmai kategória nyertese).

Osztrák kollégáink jártak nálunk! Jeremy Schuller ügyvezetővel és Harald Prikler leányvállalatokért felelős kommunikációs vezetővel igyekeztünk mind az üzleti, mind a piaci kihívásaink kapcsán felmerülő kérdéseinkre kreatív, hatékony válaszokat találni. A találkozó során természetesen közös célunk volt, hogy tapasztalatcserével inspiráljuk egymást!

Október

Együtt megünnepeltünk anyacégünk 50 éves szülinapját!

„Alles Gute zum Geburtstag, Schuller! Wir wünschen dir weiterhin viel Erfolg für die nächsten 50 Jahre!”

2023

Kint voltunk október 6-án a BOK csarnokban rendezett Építőipari Mester Workshopon. Nagy élmény volt a teljes csapat számára!

2023

Lehetőségünk volt részt venni a TV2 „Brandépítők” című műsorában. Az adás továbbra is visszanézhető, így aki még nem látta, de érdekli, egy kattintással megteheti.


Nézd meg!

December

A Schuller Eh’klar Kft. székhelye 30 éve Pécsett van. Ezt a várost tekintjük otthonunknak. Decemberben Pécs megyei jogú város részéről vehettünk át elismerést, ami ezért is volt külön öröm számunkra.

+ 1

2023-ban több elismerést is kaptunk, és ezek mindig remek érzéssel töltenek el minket. Hálásan gondolunk vissza rájuk. Ezzel együtt azonban talán még nagyobb boldogság számunkra, ha másoknak is örömet szerezhetünk. A szeretet ünnepére készülve egy óvodát ajándékoztunk meg.

Megosztás

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.