Szakma Sztár Fesztivál 2023

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV). A versenyek országos döntőjére Budapesten, az évente megrendezésre kerülő Szakma Sztár Fesztiválon kerül sor, mely rendezvénynek rendszerint a Hungexpo Vásárközpont ad otthont.

Országos döntő avagy a nagy finálé

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal szervezte a Szakma Sztár Fesztivál keretében az országos szakmai versenyek döntőit 2023. április 24-26. között Budapesten, a Hungexpo Vásárközpontban. A rendezvény a szakmák legjobbjainak biztosít kiváló lehetőséget arra, hogy bemutassák tehetségüket és szakértelmüket a nagyközönség előtt. 

Az esemény idén második alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével és az agrár szakmák bemutatóival együtt valósult meg közel 15.000 látogató részvétele mellett.

szakma sztár fesztivál

Az eredményekről

Festő, mázoló, tapétázó kategóriában első helyezést ért el Balogh Krisztián Tibor, a karcagi SZC Varró István Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákja, felkészítő tanára Kovács Sándor.

A második helyezett Böröczky Martin a győri SZC Gábor László Építő és faipari Szakképző Iskola diákja lett, felkészítő tanára Kerekes László.

Végül, de nem utolsó sorban a harmadik helyen Németh Gergő, a soproni SZC Handler Nándor Technikum tanulója végzett, felkészítő tanára Tóth István.

Velünk is találkozhattatok

A G pavilon 2-es bejáratánál velünk is találkozhattak az érdeklődők. Standunknál a Schuller Eh’klar kollégái nyújtottak szakmai segítséget, biztosítottak termékbemutatót és információt az odalátogatóknak.

Meglepetéssel készültünk

Idén összesen 129 festő vett részt a megmérettetésen. A döntőbe került hat versenyző diáknak és felkészítő tanáruknak meglepetéscsomaggal kedveskedtünk. Az ajándékcsomagokat Légrádi Tamás, a Schuller Eh’klar Kft. kereskedelmi vezetője adta át személyesen, hogy ezzel is gratuláljon a döntőbe jutott versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak.

Megosztás

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.