Schuller Allround ecsetek – Univerzális megoldás gyakorlatilag mindenre!

A megfelelő ecset kiválasztása egyáltalán nem egyszerű feladat. A legnagyobb fejtörést a méret, a kialakítás és anyaghasználat jelenti. Ez a három tényező ugyanis az, ami végső soron meghatározza egy ecset hosszú távú használhatóságát és általános minőségét.

„Az ecsetek sörtéinek anyagáról már korábbi bejegyzésünkben részletesebben is beszéltünk, így ha kíváncsi vagy, hogy a természetes, vagy a műsörte a jobb megoldás, kattints ide!

No de térjünk vissza az eredeti témánkhoz, ami nem más, mint a Schuller Allround ecsetcsalád!

Ez az ecsetcsalád gyakorlatilag minden területen kiváló megoldást nyújthat, függetlenül attól, hogy zománcról, lakkról, vagy épp lazúrról van szó. A tisztán szintetikus sörtekeveréknek köszönhetően, az ecsetek mérettartása kiváló, nem beszélve a festékfelvevő képességükről, ami szintén figyelemreméltó ebben a szegmensben.

Nézzétek meg videónkat a témában!

Mire ajánljuk?

A Schuller Allround ecsetcsalád tagjait elsősorban zománc, vékony és vastag lazúr felvitelére javasoljuk, ugyanakkor a kialakításuknak köszönhetően jól alkalmazhatóak a kereskedelemben kapható szinte összes ásványi alapú és diszperziós festékhez.

 

Schuller Allround ecsetek kizárólag prémium alapanyagból készülnek és elsősorban a hosszútávú, professzionális felhasználásra lettek tervezve. Az ecsetek stabilan záró, rozsdamentes szálhúzott acél befogóval vannak ellátva, a kényelmes fogást pedig egy ergonomikusan kialakított fanyél teszi lehetővé. Utóbbit olyan faanyagból készült, amit az FSC (Forest Stewardship Council független szervezet – Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa) hitelesített.

A sörték kapcsokkal és légrésmentes ragasztással vannak rögzítve, ami garanciát jelent arra, hogy hosszú távon is stabilan a helyükön maradnak.

Mit kell tudni a sörtékről?

schuller_allround

Az Allround ecsetcsalád tervezésénél a sörteprofilok megfelelő kialakítása kapta a legnagyobb szerepet, ugyanis az ecset alapanyagán és általános minőségén túl ez a tényező garantálja a kiváló használhatóságot.

A sörteprofilok minden esetben az adott felhasználási területnek megfelelően lettek kialakítva, függően a festendő felület nagyságától, felületétől és megközelíthetőségétől.

A Schuller Allround ecsetek kialakításánál kifejezetten nagy szerepet kapott a szálvégek puhítása is, hogy az elvégzett munka eredménye még pontosabb és professzionálisabb lehessen. Emellett természetesen az egyenletes festékfelvevő és -leadó képesség is kiemelt jelentőséggel bír, ugyanis e nélkül nem valósulhatna meg a gyors és professzionális munkavégzés.

Milyen területeken használhatóak a Schuller Allround ecsetek?

A Schuller Allround ecsetcsalád a felhasználási területek kapcsán univerzális, így szinte minden területen kiváló megoldást nyújt, függetlenül attól, hogy homlokzatot, ablakot, vagy épp fűtőtestet kell megfelelően lefedni. Nézzünk is pár példát!

Fűtőtest ecsetek

https://www.schuller.eu/hu/p/allround-hp

Az általános felhasználáson túl, az ecsetcsalád bizonyos tagjai, speciális területekre is kiváló megoldást nyújtanak. Ilyen terület például a fűtőtestek festése is, ami az Allround fűtőtest ecsetekkel szinte gyerekjáték.

A szakemberek is jól ismerik a helyzetet, amikor a fűtőtestek festésekor bizonyos területeket szinte lehetetlen megfelelően elérni az általános ecsetekkel. A fűtőtest festése nem lesz homogén, a fal is festékes lesz és a munka gyakorlatilag kínszenvedéssé válik.

A Schuller Allround fűtőtest ecsetek épp az ilyen helyzetekre kínálnak professzionális megoldást.

Ezek az ecsetek a görbített kialakításnak és a meghosszabbított nyélnek köszönhetően szinte bármilyen eldugott helyre beférkőznek, így biztosítva a fűtőtestek felületének megfelelő kenését és a kényelmesebb munkavégzést.

allround_ecset

Ablakfestő ecsetek

https://www.schuller.eu/hu/p/allround-fp

Az ablakok festése nagyon sok bosszúságot tud okozni, mivel a hibázási lehetőség ebben az esetben meglehetősen nagy. A csíkozódás, a festék csöpögése szinte minden esetben jelen van és ez zömében a nem megfelelő ecset használata miatt történik.

Az Allround prémium ecsetcsalád ablakfestő ecseteivel ezek a bosszúságok könnyedén elkerülhetőek, mivel ezek az ecsetek kifejezetten erre a célra lettek tervezve, figyelembe véve a szakemberek és az otthoni felhasználók korábbi tapasztalatait és igényeit.

Milyen ecsetek találhatóak még az Allround prémium ecsetcsaládban?

A Schuller Allround ecsetek felhasználási területei gyakorlatilag kimeríthetetlenek. A korábban említett ecset típusokon túl az ecsetcsalád kínálatában általános lapos ecsetek, oválecsetek, körecsetek, felületkenő és homlokzatkenő ecsetek is megtalálhatóak, amelyekkel szinte az összes felületen biztosítható a professzionális végeredmény.

Ha további információkra, vagy hasznos tippekre van szükséged a termékeinkkel kapcsolatban, böngéssz weboldalunkon!

Ha pedig kérdéseid vannak, keresd a szakértőinket itt!

allround_ecset

Termék portfólió

"Falfelületek előkészítése" címke, ami továbbít a megfelelő gyűjtő oldalra
"Faanyagok előkészítése" címke, ami továbbít a megfelelő gyűjtő oldalra
Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.