Alkoss és nyerj!

Szerintünk festeni menő!Ha ez szerinted is így van, és van benned vállalkozószellem és kreativitás, ha az otthonod festési munkálatait ki nem adnád a saját kezedből, akkor nevezz 450.000 Ft értékű összdíjazású versenyünkre és nyerj!

Ha Te szobafestőként dolgozol, akkor jelentkezz szakmai pályázatunkra:

Lakossági felhívás

VersenyfelhívásÖtletelj, alkoss és versenyezz értékes nyereményünkért!

Ha épp felújítás előtt állsz és még nem kezdtél bele a festési munkálatokba, akkor ez a versenyfelhívás neked szól!

Nyereménynettó
200.000 Ft
összegű pénznyeremény
A beküldési határidő elmúlt.

A pályázat folyamata lépésről-lépésre

1

Sokan elfelejtik elolvasni a pályázat szabályzatát, emiatt előfordulhat, hogy érvénytelen lesz a nevezésük. > Olvasd el!

2

Készíts képet a falfelületről, amit szeretnél kifesteni. 

3

Készíts képet az elkészült munkáról! Reméljük, büszke vagy rá!

4

Kattints a ‘PÁLYÁZOK‘  gombra, és töltsd ki az adataidat!

5

Töltsd fel a fotóidat!
Ha elolvastad, pipáld ki az adatvédelmi szabályzatot, és kattints a ‘Beküldöm’ gombra. Ezzel kész is vagy.

A jelentkezési határidő elmúlt.

Zsűritagok

Ismerd meg zsűritagjainkat, akik a versenymunkák értékeléséért és elbírálásáért felelnek.

zsuritag-battyanyi-jozsef

Battyányi József

Apáczai díjas pedagógus, Festő szakmacsoport vezetője, Rekonstrukciós műemlékhelyreállító szak szakfelelőse, Szaktanár, Schuller Eh’klar Kft. szakmai mentora

zsuritag-balas-szeberin-kitti-lilla

Balás-Szeberin Kitti Lilla

Építőművész, belsőépítész és környezettervező művész, akit munkája során a komplexitás vonz. Fontos számára a design, esztétika és a pontosság megfelelő egyensúlya és összhangja.

zsuritag-csaky-csaba

Csáki Csaba

CSÁKI BT ügyvezetője, az Országos Ipartestület alelnöke, aranykoszorús festőmester, szobafestő-mázoló, a SkillsHungary versenyek szakmai szakértője, és az EuroSkills-WorldSkills versenyek nemzetközi szakértője

GYIK

Általános

A jelentkezés határideje 2023.10.30. 24:00.

Egy személy kizárólag egyetlen versenymunkával nevezhet a versenyre.

Az érvényes nevezéshez kizárólag magyarországi helyszínen elkészített munkafolyamat bemutatását tudjuk elfogadni.

Lakossági verseny

A leadott versenymunka értékelésénél az ötletesség és kreativitás megjelenése a fő szempont. Olyan új, egyedi megoldásokat várunk, amelyekre a versenyző láthatóan kellő időt, energiát és átgondolást szánt. Ezeken túl fontos, hogy az elkészített felület passzoljon a környezetéhez.

Az érvényes nevezéshez és a versenymű értékeléséhez a munkafolyamat elkészítésének fényképes és szöveges formában történő dokumentációja szükséges. Körülbelül 5-6 darab képet várunk, amely bemutatja az érintett felület ELŐTTE és UTÁNA állapotát, illetve a közbenső lépéseket. A képeken fontos, hogy jól látható módon jelenjenek meg a kivitelezéshez használt Schuller Eh’klar termékek. Szöveges formában a felújítási projekt pár soros ismertetését várjuk, a helyszín bemutatását, valamint a kivitelezéshez használt technika leírását.

Szakmai verseny

A leadott versenymunka értékelésénél a kivitelezéshez használt technológiai megoldások, a munkafolyamat nehézségi szintje, valamint a végeredmény minősége a fő szempont. Ezeken túl az ötletesség és kreativitás megjelenése szintén fontos tényezőnek számít. Olyan látványos változást bemutató versenymunkákat várunk, amelyek haladó szintű eljárásokkal és különleges technikák szakszerű alkalmazásával készülnek.

Az érvényes nevezéshez és a versenymű értékeléséhez a munkafolyamat elkészítésének fényképes és szöveges formában történő dokumentációja szükséges. Körülbelül 5-6 darab képet várunk, amely bemutatja az érintett felület ELŐTTE és UTÁNA állapotát, illetve a közbenső lépéseket. A képeken fontos, hogy jól látható módon jelenjenek meg a kivitelezéshez használt Schuller Eh’klar termékek. Szöveges formában a felújítási projekt pár soros ismertetését várjuk, a helyszín és a szakmai kihívást jelentő tényezők bemutatását, valamint a kivitelezéshez használt technika leírását.

Tartozz Te is közénk!

A Schuller Eh’klar Magyarország idén 30 éves. Születésnapunk alkalmából az elmúlt 30 évünk 30 releváns arcát mutatjuk be. Tartozz Te is közénk és tarts velünk az elkövetkezendő éveinkben!

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.