Elavultak már a régi csempeszínek. Javaslatotok?

Kérdés: A teljes fürdőszoba újracsempézésén gondolkozok. Elég elavultak már a régi csempeszínek. Bármi tippetek? Javaslatotok?

Szeretnénk javasolni az újracsempézés helyett egy költséghatékonyabb megoldást, amellyel szintén gyönyörű eredményeket érhettek el. Csempefestés:

1. Alaposan tisztítsd le a csempék felületét Float csempemosó szivacsunkkal.

https://www.schuller.eu/hu/p/float

2. Suncore nedveségálló maszkolószalagunk segítségével maszkold le azokat a felületeket, amiket meg szeretnél kímélni a festéktől, miután kiflekkelted a nemkívánatos furatokat a falban.

https://www.schuller.eu/hu/p/sun-core-pro

3. Ezután következik a speciális hídképző és alapozó festék felvitele Microline teddy hengerrel, amely falszerűvé teszi a csempét, így a festékréteg könnyebben megtapad rajta.

https://www.schuller.eu/hu/termékek/festőhengerek/microline-sorozat

4. A festéshez sima falfestéket is használhatsz, de mi inkább a folyékony csemperendszereket javasoljuk, 2-3 rétegben felvíve, ügyelve a száradási időre.

5. A legfontosabb lépés a két komponensű, erősebb, latex minőségű, vizes lakk felvitele Mohair vagy Felt teddy hengerrel. Ez vízállóvá teszi a festett csempédet, amely a zuhanyzóban is biztonságosan használható.

https://www.schuller.eu/hu/termékek/festőhengerek/mohair-sorozat

https://www.schuller.eu/hu/termékek/festőhengerek/felt-sorozat

Hasznos volt a válasz?
Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.