Tíz éve tartó összefogás a színesebb közösségi terekért

A Let’s Colour Magyarország helyi közösségekkel dolgozik együtt. Településszépítő pályázatuk a legsikeresebb ilyen jellegű kezdeményezés hazánkban, melynek elsődleges célja, hogy színessé varázsolja a közösségek által nap, mint nap használt tereket, legyen szó elhanyagolt városházáról, vidám gyerekzsivajtól hangos óvodáról, a falu orvosi rendelőjéről, vagy akár egy lehangoló látványt nyújtó betonkerítésről.

A Let’s Colour Egyesület projektjében bármely közösség vagy társadalmi csoportosulás elindulhat, akik tevékeny részt akarnak vállalni környezetük megszépítésében. Látva az óriási érdeklődést minden évben meghirdetik programjukat, melynek keretében több tízezer pályázat közül választják ki a nyerteseket. Külön öröm, hogy a tavalyi évben a vírushelyzet miatt elmaradt kezdeményezés 2021-ben ismét folytatódott.

A közösség szépítés mellett, közösséget is építenek, hisz több száz önkéntes munkája van benne az elkészült remekművekben.

A már több éve tartó hagyományt, hogy festőeszközökkel mi is hozzájárulhatunk projektjeikhez, a jövőben is folytatni szeretnénk!

Projektjeiket az alábbi social felületeken követhetitek nyomon:

https://www.facebook.com/LetsColourHU

https://www.youtube.com/user/letscolour

Pillanatképek 2021. egyik nyertes pályázati munkájából:

Maglód

Megosztás

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.