Partneri Együttműködés A Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapatával

A Fehérvár AV19 Székesfehérvár jégkorongcsapata. Tizenháromszoros magyar bajnok. Az első vidéki csapat, amely megszerezte a magyar bajnoki címet. A Fehérvár AV19 csapata a 2007/2008-as idénytől kezdve az osztrák bajnokságban (Erste Bank Eishockey Liga – EBEL, majd International Central European Hockey League (ICE Hockey League) szerepel, míg a Fehérvári Titánok, a szintén a Fehérvár AV19 kötelékébe tartozó együttes az Erste Liga küzdelmeiben vesz részt.

Gratulálunk a fiúk eddigi sikereihez! Külön büszkék vagyunk a Hydro Fehérvár csapat tagjaira, akik a válogatottban, nemzeti szinten is erősítik játékukkal a csapatot! Nemcsak a pályán, hanem a pályán kívül is nagy örömünkre szolgál, hogy támogathatunk Titeket!

Olvassátok el a Csapat által közzétett cikket! 😊

A Hydro Fehérvár AV19 örömmel köszönti támogatói között a mintegy harmincéves magyarországi múltra visszatekintő céget.

„Nagy örömmel üdvözöljük a Schuller Kft.-t a fehérvári hokit, a Hydro Fehérvár AV19-et támogató szponzorok sorában” – mondta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. „Megtisztelő, hogy újabb, Magyarországon a saját üzleti területén piacvezető céget köszönthetünk támogatóink között. Külön öröm számunkra, és talán a fehérvári hoki értékét és erejét is mutatja, hogy ebben a mindannyiunk számára nehéz és gazdasági kihívásokkal teli időszakban találtak minket méltónak arra, hogy egy remélhetőleg hosszútávú, mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolat elkezdődjön a Schuller Kft. és a Hydro Fehérvár AV19 között. Reméljük, hogy új szponzorunk belénk vetett bizalmát közép- és hosszú távon is eredményes együttműködéssel és az elengedhetetlen sportsikerekkel tudjuk meghálálni.”

A Schuller Kft. lassan 30 éve van jelen a magyar festékipar területén. A cég alapítói a festéshez szükséges eszközök és kéziszerszámok gyártásával és kereskedelmével foglalkoznak Európa-szerte. Magyarországon az egykori kisvállalkozás mára többmilliárdos céggé vált és mintegy 40 család megélhetését biztosítja. A vállalkozás céljának tekinti kollégáinak megbecsülését, a kiemelkedő szolgáltatások biztosítását, valamint a termékek megfelelő áron és minőségben való kínálatát. Lábady Zsolt, a Schuller Kft. ügyvezetője elmondta, cégük a partnerséggel eddig nem ismert, teljesen új szinten képviselteti magát. „Különös megtiszteltetés számunkra, hogy bemutatkozhatunk a magyar és egyben a nemzetközi sportéletben egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország vezető cégeként támogathatjuk a hazai jégkorongsport legjobbját, a Hydro Fehérvár AV19 csapatát, és reméljük, hogy együttműködésünk további sikereket eredményez mindkettőnk számára!” – tette hozzá a cégvezető.

Megosztás

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.