Jótékonysági festés Kaposváron

A Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület idén Kaposváron rendezte meg a már-már hagyománnyá vált jótékonysági festés eseményét.

A 2019-es kecskeméti akciójuk után tavaly sajnos nem tudták megrendezni hagyományos festő akciójukat, de reménykedtek benne, hogy idén már teljesen vírusmentesen tudnak majd találkozni ismét. Szerencsére 2021-ben megvalósulhatott ez a remek kezdeményezés a Kaposvári Szakképzési Centrummal és a Somogy Megyei  Kereskedelmi és Iparkamarával karöltve.

Ezúton is köszönjük az SZMTOI elnökének kedves szavait, és örömünkre szolgál, hogy ennek az összefogásnak támogatóként mi is részesei lehettünk:

Nehéz lenne bárkit is kiemelnünk a gyártók közül, de azt fontos megjegyezni, hogy ez a sok festék anyag nem került volna felhasználásra, ha nincs a Schuller Eh‘klar Kft. hatalmas szerszám felajánlása amivel ez a nagy munka – a szakemberek segítségével –  egy nap alatt megvalósulhatott.

Szakemberünk, Battyányi Józsi is aktívan részt vett az eseményen,  amelyről most összegyűjtöttünk Nektek néhány képet.

Az alábbi videóben nézzétek meg mi történik, amikor összefognak a szakemberek és a cégek. 🙂
A kaposvári jótékonysági festés keretein belül a Lamping József Technikum és Szakképző Iskola tantermei, közösségi terei szépültek meg.

Megosztás

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.