A Schuller új szponzorként támogatja a PVSK Panthers kosárlabda csapatot!

Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk a hazai kosárlabda sport egyik legpatinásabb múltjával rendelkező, PVSK férfi kosárlabdacsapatát. Bízunk benne, hogy együttműködésünk további sikereket eredményez mindkettőnk számára! Hajrá srácok!

 

Olvassátok el a Csapat által közzétett cikket! 🙂

Kiemelt szponzorként szállt be támogatói körünkbe a Schuller Eh’klar Kft., amely már az elmúlt években is támogatta csapatunkat társasági adója felajánlásával.

A Schuller Eh’klar Kft. közel 30 éve van jelen a magyar festékipar területén. Lábady Zsolt ügyvezető elmondta, hogy a cég alapítói a festéshez szükséges eszközök és kéziszerszámok gyártásával és kereskedelmével foglalkoznak Európa-szerte. Magyarországon az egykori kisvállalkozás mára többmilliárdos céggé vált és mintegy 40 család megélhetését biztosítja. A Schuller Eh’klar küldetésének tekinti, hogy kollégáit megbecsülje, az üzletet becsületesen vezesse, illetve kiemelkedő szolgáltatásokat biztosítson, termékeiket megfizethető árakon és jó minőségben kínálja. Ez a sikerük titka.

“Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország piacvezető cégeként támogathatjuk a hazai kosárlabda sport egyik legpatinásabb múltjával rendelkező PVSK férfi kosárlabdacsapatát” – mondta el a szponzorációs megállapodás szentesítésekor Lábady Zsolt, a cég ügyvezetője. “Reméljük, hogy együttműködésünk további sikereket eredményez mindkettőnk számára! Már évtizedek óta kapcsolatban állunk a PVSK-val, ez már hagyományosnak tekinthető. Most érkezett el az idő, hogy cégünk nyilvánosan is megjelenjen a támogatók között és ezzel egy eddig nem ismert, teljesen új szinten képviselteti magát. Pécsi lakosként és pécsi székhelyű vállalkozásként a PVSK-Veolia csapatára esett a választás. Úgy is mondhatnám: “PVSK! Mi más?” A lányom és a fiam még gyermekként kezdett kosárlabdázni a PVSK színeiben. Mindketten jó játékosok, de hát egy szülő mi mást is mondhatna? Zsófi többszörös bajnok és diákolimpia győztesként játszott még 17 évesen – igaz csak perceket – a régi „nagy” PVSK felnőtt csapatában is. Aztán Iványi Dalma nyomdokaiba lépett, az Egyesült Államokban játszott a FIU-Panthers csapatában az egyetemi évei alatt. Hát innen a kötődés, ami máig tart.”

Akkor, amikor a koronavírus-járvány közepén sokak megélhetése kerül veszélybe, különösen meg kell becsülni, ha egy cég támogatásáról biztosít minket. Persze adja magát a kérdés, hogy ebben a vészterhes időszakban minek köszönhető ez a kiállás?

“Némi iróniával azt mondhatnám, hogy sokaknak a kosárlabda is van olyan fontos, mint a foci” – mondta Lábady Zsolt.  “A viccet félretéve: cégünket a visszaesés nem viselte meg. Osztrák cégtulajdonosunk kifejezetten áldását adta arra, hogy támogassuk a sportot. Mint említettem, a kapcsolat a PVSK és a Schuller Eh’klar Kft., illetve személyünk között évtizedes. Ha minden lámpa zöldre vált, akkor el kell indulni. Eddig ment a visszaszámlálás, most pedig a gázra lépünk.”

A Schuller Eh’klar Kft. vezetője azt várja az együttműködéstől, hogy a PVSK-Veolia is a gázra lép. Konkrét elvárást nem fogalmaztak meg, Lábady Zsolt azt szeretné, ha szándéka szerint mindenki megtenné azt, amire csak képes. Számára a becsületes munka a lényeg. Gyermekeinek is azt szokta mondani, hogy többre becsüli az izzadság árán megszerzett négyest, mint a laza, munka nélküli ötöst. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kellene felállni a dobogó legfelső fokára, ha ez viszonylag könnyedén sikerülne.

Hogy milyen hosszú távra tervezi együttműködését csapatunkkal, egy találó hasonlattal élve fejtette ki.

“Sajnos nincs nálam kristálygömb, ezért jóslásokba nem merek bocsátkozni“ – árulta el. “A szándékainkat azonban nyugodtan elmondhatom: az üzleti életben a tisztesség és a jó kapcsolat nagyon sokat ér.  A bölcs ember nem váltogatja a jó partnereit és nem teszi kockára az ilyen kapcsolatokat. Mi pedig igyekszünk bölcsen viselkedni és hosszú távon gondolkodni.”

Bán Gábor, csapatunk ügyvezetője köszönetet mondott Lábady Zsoltnak, amiért ebben a nehéz helyzetben állt a csapat mellé.

“A pandémia kellős közepén, amikor egyáltalán nem egyszerű a tervezés, de olykor a működés sem, hatalmas nagy dolognak tartom, hogy új szponzor áll mögénk” – nyilatkozta Bán. “Lábady Zsolttal és a Schuller eh’klar Kft-vel már régi a PVSK-Veolia kapcsolata, hiszen az előző években, tao formájában már támogattak minket. Óriási öröm számunkra, hogy mostantól szponzorként itt vannak velünk. A magunk részéről azon leszünk, hogy maximálisan megháláljuk azt a bizalmat és támogatást, amit kapuk tőlük.”

Megosztás

Legyél az elsők között

akik megkapják a legfrissebb DIY tippeket és tanácsokat! Szakértőnk segít felfedezni a festés művészetének minden rezdülését.